Belgeler

Çalışanın El Kitabı
    (İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University, 2023) İstanbul Gelişim Üniversitesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı
    “ÇALIŞANIN EL KİTABI” SİZİN İÇİN HAZIRLANDI Değerli İstanbul Gelişim Üniversitesi Çalışanı, İstanbul Gelişim Üniversitesi ailesine hoş geldiniz. Stratejik hedeflerimize ulaşma amacı çerçevesinde kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda bizimle birlikte olduğunuz için mutluyuz.
    İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltme Kriterleri
    (İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University, 2019) İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü
    1. AMAÇ İstanbul Gelişim Üniversitesine, lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim- öğretim, araştırma, uygulama ve yayın faaliyetlerinde bulunacak üstün nitelikli öğretim üyelerinin kazandırılmasının sağlanmasıdır. 2. KAPSAM Bu yönerge İstanbul Gelişim Üniversitesi Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesör kadrolarına ilk defa yükseltilerek atanacak öğretim üyeleri ve görev süreleri uzatılacak öğretim üyelerinin atanma kriterleri ile öğretim üyelerinin performans değerlendirme esaslarını kapsar. 3. DAYANAK Öğretim üyeliğine yükseltme ve atamaya ilişkin esaslar 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23. , 25. ve 26.Maddelerine dayanılarak hazırlanmıştır.