Bültenler

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi: Aylık E-Bülten (Haziran 2021)
    (İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University, 2021) İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi
    İÇERİK Bir Reklam Yolculuğu (Söyleşi) Havacılıkta İnsan Faktörü ve Ekip Kaynak Yönetimi (Söyleşi) Havacılıkta İngilizcenin Önemi (Söyleşi) Sosyal Medya Yönetimi Nedir? (Söyleşi) Haziran Ayı Eğitimlerimiz: Finansal Okuryazarlık Sertifika Programı Haziran Ayı Eğitimlerimiz: EMDR Sertifika Programı Haziran Ayı Eğitimlerimiz: Psikodinamik Psikoterapi Sertifika Programı Haziran Ayı Eğitimlerimiz: Reklam Fotoğrafçılığı Sertifika Programı Haziran Ayı Eğitimlerimiz: Sosyal Medya Yönetimi Sertifika Programı Haziran Ayı Eğitimlerimiz: Şema Terapi Sertifika Programı Haziran Ayı Eğitimlerimiz: Uçak Bakım İngilizcesi Sertifika Programı Sürekli Eğitim Merkezinde Nasıl Eğitime Katılabilirim? Geri Bildirimler
    İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi: Aylık E-Bülten (Mart 2021)
    Pandemi Sonrası Lisansüstü Eğitimin Geleceği Yoğun katılımın görüldüğü söyleşide katılımcılar merak ettikleri konular ile ilgili soru sorma fırsatı buldular. Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Lisans Üstü Eğitim Enstitüsü Müdürü, Prof. Dr. İzzet GÜMÜŞ öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, lisansüstü eğitimin önemi üzerinde durmuştur. Prof. Dr. İzzet GÜMÜŞ açıklamasında ‘’Yüksek Lisans ve Doktora programlarında başvuru şartları, kabul şartları, programlar ve burs imkânları üniversitemizde çok geniş bir yelpazede yer almakta’’ diyerek katılımcılara pandemi sürecinde lisansüstü eğitimin geldiği noktalar hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur.
    İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi: Aylık E-Bülten (Ocak 2021)
    Pandemi Sonrası Pazarlama Pazarlama kavramının birçok alanı kapsadığı ve pazarlamanın temas ettiği alanlardaki etkisinin vurgulandığı “Pandemi Sonrası Pazarlama” isimli seminerde, işletmelerin amaçlarını yerine getirebilmek için pazarlamaya gerek duydukları düşüncesi üzerinde durulmuştur. Çok sayıda katılımcının ilgiyle takip ettiği ‘’Pandemi Sonrası Pazarlama’’ seminerinde değerlendirmeler yapan Prof. Dr. İzzet GÜMÜŞ, günümüzde pazarlama bilgisinin bireyler tarafından bilindiğini vurgulayarak, “Eğer bir yerde ulaşılmak istenen amaç, hedef ve gaye varsa orada pazarlama olduğu söylenebilir” dedi.