İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi: Aylık E-Bülten (Mart 2021)

İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University

Attribution 3.0 United States

Pandemi Sonrası Lisansüstü Eğitimin Geleceği Yoğun katılımın görüldüğü söyleşide katılımcılar merak ettikleri konular ile ilgili soru sorma fırsatı buldular. Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Lisans Üstü Eğitim Enstitüsü Müdürü, Prof. Dr. İzzet GÜMÜŞ öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, lisansüstü eğitimin önemi üzerinde durmuştur. Prof. Dr. İzzet GÜMÜŞ açıklamasında ‘’Yüksek Lisans ve Doktora programlarında başvuru şartları, kabul şartları, programlar ve burs imkânları üniversitemizde çok geniş bir yelpazede yer almakta’’ diyerek katılımcılara pandemi sürecinde lisansüstü eğitimin geldiği noktalar hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bültenler