İstanbul Gelişim Üniversitesi Kurum İç Değerlendirme Raporu (2019)

Yükleniyor...
Küçük Resim

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Yayıncı

İstanbul Gelişim Üniversitesi / Istanbul Gelisim University

Erişim Hakkı

info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Özet

GİRİŞ İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkındaki bilgiler web adresinde (http://www.gelisim.edu.tr/ ) yer almaktadır. İstanbul Gelişim Üniversitesi, Abdulkadir Gayretli tarafından kurulan “Gelişim Eğitim, Kültür, Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfı’nın” desteğiyle, “İstanbul Gelişim” adıyla Meslek Yüksekokulu olarak Bakanlar Kurulu’nca 14/07/2008 tarihinde 2547 sayılı Kanunun Ek 2’nci maddesine göre kurulmuştur ve 2011 yılından itibaren ise yükseköğretim alanında “İstanbul Gelişim Üniversitesi” olarak hizmet vermeye devam etmektedir. “Sürekli GELİŞİM yolunda değer üreten DÜNYA 2/72 ÜNİVERSİTELERİNDEN olmak vizyonunu benimseyen Üniversite, kurulduğu günden itibaren vizyonunu gerçekleştirmek için kararlı adımlar atmaktadır. Çok genç, henüz 12 yaşında bir yükseköğretim kuruluşu olan İGÜ, kısa zamanda önemli mesafeler kat etmiştir: Akademik Birim Sayısı geçen on iki yılda 13’e ulaşan İGÜ, 4 Fakülte, 3 Enstitü, 4 Yüksekokul ve 2 Meslek Yüksekokulu ile yükseköğretim hizmetlerini sürdürmektedir.

Anahtar Kelimeler

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kalite Koordinatörlüğü, İç Değerlendirme Raporları

WoS Q Değeri

Scopus Q Değeri